Actief aan de slag met veranderingen door de inzet van persoonlijk leiderschap

Je maakt als organisatie en team de zoveelste verandering in korte tijd door, zoals het werken in hybride teams, of een reorganisatie. Terwijl deze verandering noodzakelijk is voor de continuïteit, levert het gedoe en gezeur op. De focus, fut en energie lekt weg. Mensen zoeken naar duidelijkheid en houvast, maar staan aan de zijlijn.

Als manager merk je dat de zoveelste zeepkist sessie alleen gemor oplevert, maar geen inspiratie en daadkracht. Terwijl je deze emoties in het team helemaal begrijpt, kan je er niets mee. Hoe verder?

EIGENAARSCHAP NEMEN VOOR VERANDERING, MET PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Met ons 90-dagen traject activeer je de talenten en kracht van het team, waardoor zij het heft in eigen handen nemen om veranderingen door te voeren. Van visie naar actie.

Hoe? 

  • We starten elke 90-dagen challenge met een doorbraak en inspiratie workshop. Teamleden versterken hun focus, kwaliteiten en daadkracht. En laten los wat hen afremt om door te groeien
  • Tijdens deze challenge werken teamleden actief mee aan veranderingen. Zij starten met dat wat hen persoonlijk van binnenuit drijft en wat er voor hen écht toe doet. 
  • Gedurende 90 dagen worden zij geïnspireerd en uitgedaagd om door te zetten. Met online Q&A sessies, tips en adviezen, voortgangsevaluatie op persoonlijk (buddy’s) en teamniveau (weekstart)
  • Met hernieuwde energie en succeservaring, werken zij in deze challenge aan meer uitdagende taken gefocust op groei en succes van hun team, klanten en business.

MENSEN WILLEN WÉL VERANDEREN, MAAR NIET VERANDERD WORDEN.

Met dit 90 dagen traject leren managers en teamleden nieuwe gewoontes aan in denken, durven en doen die cruciaal zijn om de veranderingen te laten beklijven.

Kan dat, in 90 dagen duurzaam veranderen? 
Natuurlijk, want jouw teamleden hebben nu al, alle kwaliteiten, talenten en kracht om hun grootste uitdagingen te overwinnen.  

Nieuwsgierig over hoe het werkt?
Bekijk onze vieo waarin Marvin Sutherland (zie onder) je er meer over vertelt. In een strategisch adviesgesprek diepen we jouw vraagstuk uit, en vertellen we meer over onze aanpak. Zonder verkooppraatjes. 

Bekijk in onze video hoe dat precies werkt  →

“Met persoonlijk leiderschap bij veranderingen, nemen 
teamleden eigenaarschap voor hun eigen groei en die 
van hun team en klanten.”

PROFESSIONELE BEGELEIDING TIJDENS HET 90 DAGEN TRAJECT 

Over Marvin Sutherland
In 12 jaar heb ik voor vier verschillende consultancy en trainingsbureaus gewerkt. Ik trok daarna de stoute schoenen aan en werk inmiddels al meer dan 30 jaar als kick-ass leiderschap en empowerment trainer. Ik heb internationale trainingen gevolgd bij toptrainers zoals Tony Robbins en Joe Dispenza. 

Alles wat ik heb geleerd combineer ik met mijn eigen praktijkervaring om deelnemers te inspireren en uit te dagen om het maximale uit zichzelf te halen. Zij maken een switch in hun denken, durven en doen, waardoor zij een positieve impact maken op zichzelf, hun team en klanten.

Aanvragen strategisch adviesgesprek  →

Meer weten? Mail fleur@hashtagsam.nl of bel 06-57559650

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    X