Nieuwe belangrijke ontwikkelingen

#SAM onderscheidt zich als vitaliteitspartner, door gezondheid te beoordelen als combinatie van de werk gerelateerde- en privé gerelateerde uitdagingen waar een medewerker mee te maken heeft. Nu meer dan ooit is dat van belang, omdat werk en privé steeds meer met elkaar verweven zijn geraakt. Medewerkers uiten de behoefte om werk en privé beter te balanceren en als werkgever draag je daar natuurlijk graag aan bij.

Maar hoe draag je dan bij?
Het afgelopen half jaar hebben we het nog makkelijker en laagdrempeliger gemaakt voor HR-, preventie- en verzuimteams om een duurzaam welzijn- en vitaliteitsbeleid te implementeren.

Vol trots presenteren wij dan ook de duurzame en holistische providerboog, die wij samengesteld hebben met een team van coach-trainers en experts.

Maak kennis met onze holistische & duurzame providerboog:

Met behulp van deze providerboog kun je als organisatie eenvoudig de expertise en kennis inzetten die nodig is om de levensstijl van jouw medewerkers op een duurzame manier te verbeteren. 

Hierbij kun je bovendien een keuze maken uit een vitaliteitsbeleid dat meer gericht is op preventie alsmede op amplitie, afhankelijk van wat bij de behoeften van jouw organisatie past.

Zie onderstaand een korte uiteenzetting van beiden soorten vitaliteitsbeleid:

 

Als HR-, preventie- of verzuimmanager kan je met dit nieuwe complete en duurzame aanbod dus makkelijk, snel en concreet invulling geven aan jouw vitaliteitsdoelen.

Wij verzorgen de inschrijvingen, promotiematerialen, (tussentijdse) evaluaties om de effectiviteit van de programma’s te laten zien en zijn het contact met onze experts.

Voor jou is alles versimpeld:
één aanspreekpunt, één prijs, één bewezen duurzame methode.

 

 

Bewezen methode en eenduidige prijs
Voor alle preventieve trainingen en leefstijl interventies werken wij volgens dezelfde online blended learning methode die 90 dagen duurt. Blended learning combineert laagdrempelige zelfstudie, impactvolle trainingen van experts en groepscoaching, de trainingen blijven hierdoor zeer toegankelijk en de medewerkers krijgen de kans om daadwerkelijk hun leefstijl te verbeteren. Want hoe goed bedoelt de eenmalige losse workshops ook zijn, deze kennis beklijft niet.

We werken met een overzichtelijke facturatie omdat wij voor elke methode en onderwerp een vaste prijs hanteren per medewerker.

Wij zijn graag jouw vitaliteitspartner!
Wij willen je graag blijvend inspireren en helpen met de ontwikkeling van een duurzaam en effectief vitaliteitsbeleid om zo te zorgen voor gezonde en gelukkige medewerkers.

Daarom zullen wij, zoals je van ons gewend bent, veel gratis met je blijven delen:

  • On-demand webinars en live HR- en vitaliteitstrainingen voor o.a. genereren draagvlak of de ROI op duurzame inzetbaarheid.
  • Kant en klare communicatie ter promotie van alle vitaliteitsprogramma’s binnen jouw vitaliteitsstrategie (HR omgeving).
  • Voorbeelden makkelijk inzetbare gezondheidsstrategieën (HR omgeving).
  • Wekelijkse tips, trends en onderzoeken via LinkedIn.

Kortom, kom snel eens kijken binnen onze nieuwe HR omgeving of probeer eens één of meerdere van onze vitaliteitsprogramma’s uit.

Start bijvoorbeeld een pilot op een onderwerp wat valt binnen jouw huidige strategie en/of behoeften medewerkers, om te ervaren hoe duurzaam wij werken en welke impact dat heeft.

Heb je vragen over bovenstaande, wil je toegang tot de online HR omgeving of ben je benieuwd naar de kosten per traject? Wij zijn altijd bereikbaar om jou te helpen! Plan vrijblijvend een gesprek met mij in (eenvoudig hier in te plannen) om eens kennis te maken of te sparren. We helpen je graag!

Deze belangrijke nieuwe ontwikkelingen wilden we, uit naam van ons hele team, graag met je delen! 🙂

Vitale groet,

Fleur van den Horn
Founder #SAM
fleur@hashtagsam.nl  
www.hashtagsam.nl | 06 – 5755 9650

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.