Subsidies inzetten voor de vitaliteit medewerkers

Subsidies zijn enorm belangrijk, want soms heb je als organisatie dat extra financiële steuntje in de rug nodig om de eerste of verdere stappen te zetten in het implementeren van een duurzaam en effectief vitaliteitsbeleid en zo te zorgen voor gezonde medewerkers en dus een gezonde organisatie.

Vorige week hebben we ons hard gemaakt met subsidieaanvragen voor een aantal MKB organisaties voor de SLIM-subsidie. Deze is gericht op organisaties kleiner dan 250 medewerkers en met maximaal 50 miljoen jaaromzet. Een unieke kans voor de deelnemende organisaties om gebruik te mogen maken van:

  • Ons vitaliteitsjaarprogramma met 18 leefstijl/vitaliteit programma’s (gericht op de mentale en fysieke gezondheid) inclusief 18 masterclasses
  • De online leeromgeving van JOHAN waar deze programma’s staan en we tevens de effectiviteit kunnen meten (=impact laten zien!)
  • Inzet van een subsidie-expert (met tot zover 100% slagingskans)
Deze subsidieaanvraag verloopt trouwens op 30 juni, voor wie nog wil!


ZonMw subsidieaanvraag
Volgende week start de ZonMw subsidieaanvraag  “Vouchers Mentale vitaliteit van werkenden” waar we je graag op willen attenderen. Het doel van deze vouchers (zoals de naam al zegt) is om de mentale vitaliteit van werkenden te versterken die als gevolg van de coronapandemie hiervoor extra ondersteuning nodig hebben. Je kan als organisatie maar liefst €50.000,- aanvragen!

Met deze vouchers krijg je de mogelijkheid om diensten van geaccrediteerde professionals in te huren, zoals die van ons. Met dit bedrag kunnen wij bijvoorbeeld voor jouw organisatie al een compleet vitaliteitsjaarprogramma met masterclasses, leefstijlprogramma’s en een leeromgeving inrichten. Hoe gaaf is dat?

De aanvraagperiode is vanaf volgende week dinsdag 28 juni tot en met 27 september 2022, maar we raden je aan er snel bij te zijn.

Wie kan aanvragen?
A&O fondsen, O&O-fondsen, brancheorganisaties, werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties met een KVK-nummer. Ben je dus als organisatie aangesloten bij bv een branche- of werkgeversorganisatie, dan helpen we je graag bij een uiteenzetting richting deze organisaties voor deze subsidie in samenwerking met een subsidie-expert.

Dit scheelt jou enorm in tijd, moeite en haalbaarheid van administratief werk, wat vaak HET pijnpunt is bij deze aanvragen.

Kom je niet verder met het vitaliteit- & welzijnsbeleid vanwege budgetproblemen, zou dit een mooie kans zijn. Neem contact met ons op, om je hierbij te helpen.

Dien jij dus jouw aanvraag binnenkort in, en heb je nog geen idee uit welke professionele diensten je wil kiezen of wil vermelden op jouw aanvraag, denk dan zeker ook aan ons! Hieronder vind je een overzicht van al onze thema’s.

Maak kennis met onze providerboog

 

We helpen je heel graag verder met te zorgen voor vitale en gelukkige medewerkers!

Vitale groet,
Fleur van den Horn
Founder #SAM
fleur@hashtagsam.nl | www.hashtagsam.nl| 06 – 5755 9650

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    X