Toegankelijk, goedkoop én effectief werken aan welzijn

Stimuleer persoonlijke ruimte en zelfregie tijdens de vitaliteitsweek van 6 t/m 10 maart a.s.

Een vitale organisatie is het gevolg van een gezonde werkomgeving. Een werkplek waar medewerkers de ruimte voelen om aan hun uitdagingen te werken, te zorgen voor hun gezondheid en zelf die verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Je ziet twinkelende ogen bij een goedgehumeurde collega, die bruist van de ideeën om het gezamenlijk doel te halen. Maar slaapt diezelfde collega al weken slecht door de zorgen voor zijn moeder, dan vervaagt die twinkeling in een dove gloed en ontbreekt de passie en inspiratie.

Tijdens de vitaliteitsweek van 6 maart t/m 10 maart, boosten we de veerkracht van jouw medewerkers. Met een korte activatiecampagne en toegankelijke interventies vergt het een minimale investering, maar doorbreken we onmacht en taboe.

Wat kan je verwachten?

 

Een toegankelijke ‘vitaliteitsboost’ met een keuze uit maar liefst 18 webinars: zowel gericht op werk als privé!

 

Wij zorgen deze week voor inspiratie, dagen uit tot zelfinzicht en stimuleren een gezonde geest. Hiermee wordt het vermogen om terug te veren bij tegenslag vergroot en staan jouw medewerkers steviger in hun schoenen, als het leven hen uitdaagt.

Klik hier om jouw organisatie direct aan te melden, of download hier de agenda met tijden om deel te nemen aan de live webinars.

Heb je al een plan klaarliggen voor deze week, en zoek je alleen nog een mogelijke extra invulling zoals deelname aan één of meerdere van onze live webinars of het boeken van een (gast)spreker op locatie, dan is het uiteraard ook mogelijk dit bij ons aan te vragen.

We helpen je heel graag verder met te zorgen voor vitale, veerkrachtige en gelukkige medewerkers!
Vitale groet,

Fleur van den Horn
Founder Hashtagsam
fleur@hashtagsam.nl | www.hashtagsam.nl | 06 – 5755 9650

 

 

 

 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.