Wat kunnen we betekenen voor jouw organisatie?

Een overzicht van ons aanbod.

Jaarprogramma vitaliteit

Ons vitaliteitsjaarprogramma voor bedrijven bestaat voor 80% uit standaard bouwstenen. Deze bouwstenen zijn vanuit de mens en medewerker gericht op hun persoonlijk welzijn, dat maakt het effectief én efficiënt.

We ontzorgen jou en je organisatie met een uitgebreid communicatieplan en programma, ontwikkeld op basis van legitieme overheid- en kennisorganisaties. Daarnaast komen we meteen in actie en stellen we een breed aanbod aan individuele trainingen voor persoonlijk welzijn aan jou en je organisatie beschikbaar.

Bewustwording voor alle medewerkers van belang welzijn/gezondheid , structurele actie bij aanvraag en per direct lastverlagend voor jouw team.

Vitaliteitsweken

Inzetten op gezondheid brengt altijd meer dan het tegengaan van verzuim.  Iedere organisatie kent zijn eigen uitdagingen. Er bestaat dus geen aanpak die voor iedereen werkt, als we het hebben over het verbeteren van het werkvermogen van jouw medewerkers, en dus een wendbare organisatie. Maar wat wél atlijd werkt is enthousiasmeren, een open cultuur en gedeelde ervaringen.

De vitaliteitsweken richten zich 100% op het persoonlijk welzijn van jouw medewerkers. ‘Boost je veerkracht’ is de credo van onze vitaliteitsweken. Zo helpen we jouw medewerkers 45% productiever te zijn en >1,5x gemotiveerder te werken aan hun eigen welzijn en op de werkvloer!

Vitaliteit pilot

Vanuit Hashtagsam bieden we jouw organisatie de mogelijkheid om deel te nemen aan een 3 maanden vitaliteit pilot. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze werkwijze en de inzet van effectieve leefstijlprogramma’s gericht op het persoonlijk welzijn van jouw medewerkers. Tijdens deze webinar, vertellen we je er alles over.

Tijdens dit webinar wordt o.a. ingegaan op:

  • Waarom persoonlijk welzijn de allergrootste impact heeft op verzuim
  • Hoe overkomen wij de taboes van privé uitdagingen binnen een werkomgeving
  • Hoe versterk jij zelfregie en intrinsieke motivatie bij medewerkers?
  • De business case waarmee je jouw management team kunt overtuigen

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650