Individuele 12 weken challenges

Medewerkers gaan zelf aan de slag met een thema. Dit is ideaal als het om een taboe-onderwerp gaat of om een onderwerp dat beter solo aan te pakken is.

Wij geloven erin, dat alles met elkaar verbonden is. Wat je thuis meemaakt, neem je mee naar het werk en andersom. Nu meer dan ooit zien we dat dat uitvergroot is, nu de grens tussen werk en privé vervaagd is.

Organisaties realiseren zich steeds meer dat de professionals in de organisatie, ook gewoon maar een mens zijn met alle uitdagingen van dien, zoals het zijn van een vader/moeder, partner, vriend(in), zoon/dochter, mantelzorger, etc.

Een aantal feiten, die de noodzaak aangeven:

  • 20% van werkend Nederland heeft slaapproblemen
  • 1 op de 3 mensen voelt zich eenzaam of alleen
  • 50% van de relaties sneuvelen
  • 1,6 miljoen vrouwen hebben te maken met de overgang
  • overgangsklachten worden vaak verward met burn-out

Faciliteer in de mogelijkheden, om jouw medewerkers zelfstandig aan de slag te laten gaan met het onderwerp naar keuze. Je biedt hen hierbij autonomie en zelfregie en de tools om preventief te voorkomen dat iemand ziek wordt of besluit weg te gaan.

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Onderdeel van de 12 weken challenge, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Aanvraag

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650
X