90 dagen leefstijltraining 'Beter zorgen voor jezelf' Wanneer je zorgt voor een ander

Ria Schlepers

Mantelzorgcoach & trainer
“Als je bewust bent van jouw eigen zorgpatroon, en jouw wensen en behoefte leer je anders met de situatie om te gaan!”

Zonder zich te realiseren dat zij mantelzorger was, worstelde Ria op jonge leeftijd al om alle ballen in de lucht te houden. Als ervaringsdeskundige ontwikkelde ze zichzelf tot mantelzorgconsultent, coach & trainer. Met haar warme energie helpt ze nu anderen vanuit kennis en ervaring zonder oordeel, om zorgen lichter te maken met nieuwe perspectieven en betere zelfzorg.

Download onze brochure

Beter zorgen voor jezelf, wanneer je zorgt voor een ander

1 op de 4 mensen verleent mantelzorg en spreekt daar niet over. Het is zo vanzelfsprekend om anderen te helpen, dat we onze eigen gezondheid van ondergeschikt belang vinden. Hoe voorkom je dat aanhoudende zorgen voor anderen leidt tot schade aan jouzelf?

Privacy staat bij ons voorop en daarom werken wij met het vitaliteitsplatform JOHAN voor de learning experience omgeving. Zij zijn het enige platform in Nederland dat is gespecialiseerd in het veilig verwerken en beschermen van gezondheidsdata van. de gebruiker.

Voor de trainingen heb je een computer nodig om te kunnen video bellen met de groep via google meet.

Wat kan je als deelnemer verwachten:

Je hebt inzicht in jouw overlevingsmechanismen en de bijbehorende emoties en overtuigingen die ten grondslag liggen aan jouw zorg-patroon: daar steek jij nu dus zelf een stokje voor
Je kent jouw specifieke kwaliteiten, die je helpen om balans te houden tussen zelfzorg en zorgen voor anderen: power!
Je voelt je kalmer, sterker en energieker, doordat je weet waarom- en hoe je ervoor kiest om in de basis eerst voor jezelf te zorgen, zonder jouw rol te verwaarlozen: goal!

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650