90 dagen leefstijltraining 'Beweeg voor het leven'

Denise Laan

Personal trainer, coach en spreker
“Bij de Koninklijke Marine en de Politie leerde en trainde ik over samenwerking, discipline en ‘mentale kracht’. Het buiten sporten hielp me luchtig en krachtig te leven, in die intense omstandigheden.”

Denise ontwikkelde zich als personal trainer, Acceptatie en Commitment therapeut en spreker. Met haar energie, creativiteit en voorliefde voor vitaliteit heeft ze een geheel eigen manier van luchtig leven gevonden, die ze inspirerend overbrengt en ontzettend verslavend werkt.

Download hier onze brochure

Beweeg voor het leven

Een sterk lichaam, zorgt voor een sterke mind en een goed gevoel over jezelf. Dan hebben we het niet over een droog- en afgetraind lichaam, maar wel over een samenwerking tussen jou en jouw lichaam. Leer jezelf en jouw kracht vertrouwen en opbouwen. Hoe je jezelf fysiek sterker en mentaal veerkrachtiger maakt? Dat ga je ontdekken in deze training

Privacy staat bij ons voorop en daarom werken wij met het vitaliteitsplatform JOHAN voor de learning experience omgeving. Zij zijn het enige platform in Nederland dat is gespecialiseerd in het veilig verwerken en beschermen van gezondheidsdata van. de gebruiker

Voor de trainingen heb je een computer nodig om te kunnen video bellen met de groep via google meet.

Wat kan je als deelnemer verwachten:

Meer plezier in je training: eindelijk!
Vitaliteitskennis voor het leven: daar kun je mee verder
Vertrouwen in jouw sterke lijf: goal!

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650