90 dagen traject burn-out

Mascha Mooy

Mensen kunnen mij kennen van al het werk wat ik al bijna 10 jaar doe op het gebied van burn-out. Ik ben de oprichter en directeur van het vrij bekende coaching bedrijf Bye Bye Burnout. Hiermee focus ik me op de B2B markt. Omdat tegenwoordig veel meer mensen burn-out klachten hebben – en dit niet alleen maar op de werkvloer voorkomt – is er een samenwerking ontstaan met #SAM. Vanuit mijn werk voor deze 2 organisaties geef ik advies en coaching. Daarnaast sta ik ontzettend graag op het podium als keynote speaker & mag ik mij sinds kort bestseller auteur noemen van het managementboek Bye Bye Burnout: Uitval op de werkvloer voorkomen en aanpakken.

Met veel succes ben ik jarenlang actief geweest in corporate omgevingen als salesmanager, waarna ik door een burn-out afscheid moest nemen van mijn carrière. In de periode dat ik thuis zat met een burn-out ontdekte ik dat er geen gestructureerde aanpak is voor de begeleiding van mensen met een burn-out. Ik heb me laten omscholen tot burn-out specialist, om mij volledig op burn-out advies te richten. Dit doe ik nu al 10 jaar en je ziet mij regelmatig op tv of in de krant.

Burn-out traject aanvragen

Een gemiddelde burn-out kost 125.000

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dat is zeker zo bij burn-out. Burn-out, het gevolg van langdurige stress, zien we niet goed aankomen.

Dit traject is de perfecte manier om een burn-out voor te blijven. Dat scheelt een hoop persoonlijk leed, én geld. 

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Na dit traject ervaren jouw medewerkers:

Tips & tools: waar te beginnen om je beter te voelen
De complete burn-out recharger podcast
Gestructureerde steun: je kunt je immers al onbegrepen en alleen genoeg voelen tijdens de fase waar je nu doorheen gaat

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650