90 dagen traject fysiek fit

Denise Laan

Personal coach & owner VITAMIND
Bij de Koninklijke Marine leerde Denise over samenwerking en zelfstandigheid, discipline. Na vier prachtige jaren hard werken op een stoer schip koos ze voor de politie. In die tijd schudde ze alle heftige incidenten van haar af als trainer in Amsterdamse sportcentra. Ze trainde tegelijkertijd politiemensen in een training Mentale Kracht en kwam zo zelf in aanraking met diverse mentale tools. De ervaringen en verhalen die ze hoorde inspireerden haar om zich verder te ontwikkelen: als mens, als trainer en als spreker. 

Denise volgde diverse opleidingen voor personal trainer, Acceptatie en Commitment therapeut en spreker. Met haar energie, creativiteit en voorliefde voor vitaliteit heeft ze een geheel eigen manier van luchtig leven gevonden, die ontzettend verslavend werkt.  

Fysiek fit traject aanvragen

Fitte en vitale medewerkers

Buitenlucht en een paar goede oefeningen maakt je snel sterker, veerkrachtiger en ontspannen. Een half uurtje flink tekeergaan en je zit weer super energiek achter je beeldscherm. Gewoon buiten op het grasveldje bij kantoor, eventueel samen. Dat is meteen ‘n boost voor samenwerking op de werkvloer.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Na dit traject ervaren jouw medewerkers:

Meer plezier in de training
Vitaliteitskennis voor het leven
Een supersterk lijf

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650