90 dagen traject grip op geld

Monica Helbig

Financieel Expert
Monica is opgegroeid met weinig geld waardoor ze erg beperkt werd. Ze nam zich voor nooit een tekort aan geld te hebben als ze later groot was. Dat lukte, maar het leverde haar wel een burnout op voor haar dertigste. Want ze had geld te belangrijk gemaakt in haar leven en zat nu in een gouden kooitje.

Vanaf toen ging het roer om. De verdiepte zich in de praktische én psychologische kant van geld, ontdekte hoe ze grip op haar geld kon krijgen én daarmee financiële rust. Daarna nam ze ontslag bij haar “goede” baan en startte haar eigen bedrijf waarin ze mensen helpt financiële rust te vinden. Hiervoor ontwikkelt ze haar eigen methodes die altijd een combinatie zijn van praktische tips en trucs en mindset en gedrag. 

Grip op geld traject aanvragen

Preventief slim leren omgaan met geld

Financiële zorgen komen vaker voor dan je denkt. Ook bij mensen die werken en ook wanneer het inkomen modaal is. Veel mensen schamen zich ervoor en verbergen de financiële zorgen. Maar het heeft wel veel invloed op hun werk. Ze zijn vaker ziek, minder productief en kunnen zelfs uitvallen. Preventief slim leren omgaan met geld maakt een wereld van verschil.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Wat kan je verwachten:

Slimmer omgaan met geld
Sparen en je dromen waar maken
Financieel inzicht

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650