90 dagen traject grip op geluk

Monique Moor

Monique heeft als psychodynamische therapeut en coach honderden cliënten begeleid naar het behalen van hun doelen: krachtiger worden en steviger staan. Ze gelooft in eigen kracht en eigen keuzes te maken in goede en minder goede tijden. Opkomen vanuit jezelf en niet hopen dat de therapeut het voor je gaat doen.

Het is haar missie geworden mensen te helpen grip op hun leven te krijgen. Uit eigen ervaring weet ze hoe lastig het is om je staande te houden. Om goed voor jezelf en een ander te zorgen. Om aan alles te voldoen. En Monique snapt als geen ander dat het moeilijk kan zijn eerst voor jezelf te kiezen.  Ze is ervan overtuigd dat ieder het in zich heeft. Dat iedereen de eigen kracht kan aanboren. Vanuit zelfleiderschap en durf, met een zetje in de goede richting. 

Grip op geluk traject aanvragen

Hoe gelukkiger, des te productiever

Geluk is moeilijk te meten. Lekker werken is een belangrijke voorwaarde voor geluk, maar niet de enige. Andersom is het moeilijk lekker werken als je niet gelukkig bent. Geluk is actief te stimuleren. Stel je voor dat je tussen allemaal gelukkige werknemers loopt! Daar doe je het voor, niet?

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Wat kan je verwachten:

Balans in je gemoed
Realistische kijk op geluk en de dingen waar je invloed op hebt
De kracht van positieve gedachten

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650