90 dagen traject grip op relatie

Monique Moor

Monique Moor heeft een praktijk voor coaching en (relatie)therapie in Berkel en Rodenrijs. Ze verdiepte zich in de relatiedynamiek door onder andere een training in de Emotional Focused Therapy methode (EFT). Inmiddels bestaat 50 % van haar cliënten uit intieme partners die hun relatie willen verbeteren. Monique leert hen elkaar weer te begrijpen en zich kwetsbaar opstellen. Ze geeft hen inzicht in de diepere laag van hun problematiek en helpt hen hardnekkige patronen en strategieën te doorbreken. 

Monique heeft twee boeken geschreven met betrekking tot relatieproblematiek: ‘Het Kompas der Liefde’, een andere kijk op de begeleiding van relaties en ‘Grip op je Relatie, in 5 stappen naar een betere communicatie en meer verbinding’. Op dit laatste boek is deze challenge gebaseerd.

Grip op relatie traject aanvragen

Als de relatie het kantoor binnensijpelt

Feit: privé en werk zijn niet te scheiden. Feit: 63% van de stress komt van thuis. Moet je daar iets mee als werkgever? Jazeker. Begrip en aandacht op het werk kunnen hét goede duwtje richting positiviteit geven. Veel relaties zijn veerkrachtig genoeg weer liefdevol te worden. Zeker met de juiste hulp.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Wat kan je verwachten:

Hoe je beter met je partner kunt communiceren
Meer begrip krijgen voor elkaars perspectief
Hoe je je kwetsbaar kunt openstellen en zo actief aan meer verbinding kunt werken

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650