90 dagen traject mantelzorg

Ria Schlepers

In opdracht van expertisebureau Jong en Veer coach ik medewerkers met mantelzorgtaken die vastlopen en uit balans zijn geraakt. Daarbij zet ik mijn ervaringsdeskundigheid in als mantelzorger naast de beroepsmatige deskundigheid. Veel ervaring kreeg ik door in mijn functie als mantelzorgconsulent, mantelzorgcoach en trainer. Met de coaching hoop ik dat mensen keuzevrijheid voelen om te werken én/of te zorgen.

In de coaching zoek ik naar mogelijkheden en nieuwe perspectieven. Heb aandacht voor dat wat er is, de gevoelens en gedachten. De mooie en de nare. Alles mag er zijn zonder oordeel van mijn kant. Anderen waarderen mijn rust, inlevingsvermogen, expertise op gebied mantelzorg, toegankelijkheid, betrouwbaarheid en analytisch vermogen.  

Mantelzorg traject aanvragen

Mantelzorg: hoe blijf je in balans?

Het verlenen van mantelzorg is zo vanzelfsprekend dat medewerkers zich niet altijd realiseren wat de impact is op het eigen leven en welzijn. Laat staan dat ze zichzelf als mantelzorger willen bestempelen. Als de zorg langdurig en intensief wordt, dreigt er uitval.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Dit groepstraject is ook zelfstandig te doen, als 12 weken challenge zonder begeleiding van een coach-trainer.

Wat kan je verwachten:

Inzicht in jouw zorgpatroon
De belemmerende en helpende factoren in jezelf en jouw omgeving
Je overlevingsmechanismen

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650