Workshop mindfulness

Karin Hoens

You can’t stop the waves, but you can learn to surf. Ofwel: als je anders wilt omgaan met de uitdagingen in het leven, leer dan mee te bewegen’. De vrijheid die deze wijsheid haar gaf, gunt Karin iedereen. Ze stopte na 20 jaar met haar werk als communicatieadviseur en werd mindfulness trainer en -coach.
 

Mindfulness noemt ze liever mind- én bodyfulness. ‘Je hebt nu eenmaal een lichaam en een geest, dus gebruik ze. Als je ze op de juiste manier inzet, heb je veel meer energie, potentieel en positieve impact’. Karin houdt haar lessen graag eenvoudig en concreet. Flow Magazine zegt over haar: ‘We vinden dat Karin het zo goed begrijpt: dat sommige dingen zo makkelijk klinken, maar niet altijd zijn’. 

Mindfulness traject aanvragen

Een gebalanceerde werknemer werkt!

Laten we het niet over ontspanning hebben–ofschoon velen mindfulness om die reden omarmen. Laten we het hebben over focus. Want een mooie bijkomstigheid van dit aandachtig “navelstaren” is dat we geconcentreerder werken. Minder afgeleid worden door emoties. Beter presteren dus.

Duurzame gedragsverandering

Omdat wij een voorstander zijn van een duurzame gedragsverandering, ontvangen de deelnemers na afloop van de workshop 12 weken lang een micro-challenge op dit thema en is er 2x een terugkom sessie met onze coach-trainer.

Hoe te promoten?

Wij leveren kant-en-klare communicatie om dit traject binnen jouw organisatie onder de aandacht te brengen bij jouw medewerkers. Vraag hiervoor toegang tot onze klantlogin.

Ben je op zoek naar een grotere aankondiging binnen jouw organisatie, dan is het tevens mogelijk ons te boeken als spreker.

Wat kan je verwachten:

Je gaat ontdekken welke patronen, overtuigingen en oordelen bij jou voor spanning zorgen
Je gaat keuzes maken vanuit rust en helderheid
Je gaat leven zoals jij dat wil in plaats van geleefd te worden

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650