90 dagen traject omgaan met alcohol

Esterelle van Zanten

Leefstijl- & vitaliteitscoach
Esterelle van Zanten werkt als herstelcoach van alcohol, leefstijl- & vitaliteitscoach, trainer en spreker. Ze begeleidt mensen die gezonder willen leven en daar hulp bij kunnen gebruiken. Veel van haar cliënten hebben een alcoholafhankelijkheid opgebouwd en hebben last van hun aangeleerde gewoontes. Deze zijn meestal niet gemakkelijk af te leren en kunnen een goed leven op sociaal, psychisch, fysiek en zakelijk gebied in de weg staan. 

Esterelle coacht met passie, respect en vanuit gelijkwaardigheid. Op pragmatische wijze ondersteunt ze mensen op weg naar meer balans, rust, kracht en gezondheid. Als ervaringsdeskundige kan ze net dat beetje extra input geven wanneer dat nodig is. ‘Samen sta je sterker en kom je verder’ is haar motto. 

Alcohol traject aanvragen

Met z’n allen een tijdje zonder alcohol

Een alcoholbreak kan een uitdaging zijn. Maar een tijdje droog staan geeft een boost aan je gezondheid. Maak er gewoon eens een bedrijfshappening van! Samen stoppen levert de werkvloer veel op: scherpere denkers, fitheid en minder stress. En denk eens aan de teamspirit die het kweekt…

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Wat kan je verwachten:

Minder stress
Mentaal scherper zijn
Een positief gevoel over jezelf

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650