90 dagen leefstijlprogramma: sterk en fit tijdens de overgang

Sandra van Leeuwen

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

“Mijn diepste wens is om zo lang mogelijk fit en gezond te blijven stralen. Ik leerde mijn leefstijl hierop aan te passen.”

Toen Sandra Ralph Moorman ontmoette ontstond haar fascinatie voor ons hormoonstelstel en gezonde voeding. Als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut coacht Sandra nu vrouwen naar een gebalanceerde hormoonhuishouding. Zij combineert betrouwbare wetenschappelijke informatie, kalmerende en verhelderende oefeningen en voeding tips om lichaam en geest in balans te brengen.

Overgang traject aanvragen

Sterk en fit tijdens de overgang

Weinig vrouwen passen hun leefstijl aan op de overgang en dat resulteert in fysieke en mentale klachten en zelfs sociale problemen. De overgang is ervoor bedoeld om een leefwijze aan te passen, maar hoe doe je dat na al die jaren? Dit programma traint vrouwen om gezondere keuzes te maken en patronen te doorbreken, met betrouwbare informatie en tips en oefeningen. Vitaler en krachtiger in transformatie.

Wat kan je als deelnemer verwachten:

Je hebt betrouwbare informatie over de werking van jouw hormoonhuishouding: daar kun je wat mee
Je bent in staat gezondere keuzes voor jezelf te maken op het gebied van gezond, vitaal en blij ouder worden: liever en krachtiger voor jezelf
Je begrijpt wat het proces van de overgang voor een vrouw inhoudt: én dat verlicht

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650