90 dagen traject overgang

Sandra van Leeuwen

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, specialisatie overgang

Sandra’s behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit startte in 2006 met het volgen van een yoga retreat op Ibiza. Inmiddels zijn yoga en meditatie al jaren niet meer uit haar leven weg te denken en heeft ze verschillende yoga opleidingen positief afgerond. In 2010 ontmoette ze Ralph Moorman en volgde de opleiding tot trainer Hormoonfactor. De fascinatie voor gezonde voeding en hormonen was geboren!

Sandra geeft yogalessen en coacht vrouwen naar een hormoonhuishouding in balans. Ze geeft masterclasses met als thema’s de overgang en een gezonde hormoonbalans. Ook begeleidt ze detox & yoga retreats.

Haar honger naar kennis over een gezonde leefstijl is niet te stillen. Zo volgde ze begin 2021 een opleiding tot Orthomoleculair Adviseur en is ze recent afgestudeerd tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Het is Sandra’s persoonlijke wens zo lang mogelijk fit en gezond te blijven met een mooie en frisse uitstraling. Ze heeft de overtuiging dat dit voor iedereen via een persoonlijk gezonde leefstijl binnen handbereik ligt.

Overgang traject aanvragen

Voor 40+ vrouwen in hun 2e puberteit

We doen er wel eens lacherig over maar de overgang is een heftige tijd. Niet alleen het lijf schommelt, ook emoties en het wereldbeeld. Met de juiste kennis wordt de overgang een avontuur in plaats van een berg waar vrouwen tegenop zien. Deze challenge support de groei en visie bij 40+ vrouwen.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Dit groepstraject is ook zelfstandig te doen, als 12 weken challenge zonder begeleiding van een coach-trainer.

Wat kan je o.a. verwachten:

Welke hormonen een rol spelen en hoe ze uit balans raken
Gezondheidsrisico’s die bij de overgang horen en hoe jezelf te beschermen
Hoe je fit en stralend oud kunt worden

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650