90 dagen traject rouw en verlies

Sandrine Kwast

Gezien haar verpleegkundige achtergrond, zat het helpen van anderen er bij Sandrine al vanaf jonge leeftijd in. Na bijzondere levenslessen uit een stageperiode in Ghana en door haar persoonlijke ervaringen met rouw, verlies en gezondheid, besloot ze zich verder in Rouw en Verlies te specialiseren. 

In haar praktijk begeleidt Sandrine mensen die door ziekte zoals kanker zijn vastgelopen. Haar holistische benadering zorgt ervoor dat haar cliënten zowel fysiek als mentaal aan hun gezondheid werken. Ze leert haar cliënten wat ze zelf kunnen doen om weer energie, gezondheid en dus kwaliteit van leven te ervaren. 

Rouw en verlies traject aanvragen

Minder eenzaam bij rouw en verlies

Hoe meelevend de omgeving ook is als je te maken hebt met verlies en rouw, na een tijdje voel je je vaak alleen. Want het leven gaat verder… zonder jou. Het verlies heeft jou nog niet losgelaten. Steun in het vaak eenzame proces van verlies helpt je de deur te openen naar zingeving en een nieuwe balans.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Na dit traject ervaren jouw medewerkers:

Zich bewust te worden van wat je denkt en voelt
Hoe je afstand kunt nemen van je gedachten
Hoe je je mentale balans sneller kunt herstellen

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650