90 dagen traject slaapmanagement

Mirjam Reijnders

Leefstijl Coach & Trainer
In haar vorige carrière als Gedragswetenschapper in de Klinische Psychologie ontdekte slaapcoach Mirjam Reijnders MSc. dat gelukkig zijn niet alleen afhangt van wel of niet met stress kunnen omgaan. Factoren zoals voeding, beweging, sociale contacten en voornamelijk slaap zijn evengoed enorm bepalend voor hoe je je voelt. 

Mirjam was gegrepen door dit holistisch perspectief en is zich gaan specialiseren in leefstijl factoren. De begeleiding in haar coachingspraktijk bestaat vooral uit het maken van concrete- en haalbare actieplannen voor het verbeteren van slaap, stressgevoeligheid, voeding, beweging en relaties.  

Slaapmanagement traject aanvragen

Slaap maakt werkdruk-resistant

Slapen. Uitrusten. Bijtanken. Hoe heerlijk is het ’s morgens fit uit bed te stappen, klaar voor de dag. Een gezonde slaapcyclus wil je vasthouden, óók in tijden waarin je extra moet presteren–onder druk staat. Goed slapen is namelijk de beste voorzorg ziekte en arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Na dit traject ervaren jouw medewerkers:

Hoe je de ideale omstandigheden schept voor een optimale nachtrust
Welke leefstijl factoren je slaap beïnvloeden en hoe je die kunt verbeteren
Een haalbaar actieplan te schrijven

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650