90 dagen leefstijlprogramma: verbeter je slaap

Mirjam Reijnders

Slaapcoach, gedragswetenschapper & trainer
“Een goede nachtrust maakt een enorm verschil en snel en diep slapen kun je zelf trainen.”

 

Toen Mirjam als gedragswetenschapper werkte in de Klinische Psychologie ontdekte ze dat slaap, voeding, beweging, sociale contacten en stress bepalen of we gelukkig kunnen zijn. Gegrepen door dit holistisch perspectief begeleidt zij anderen met concrete en haalbare acties om onder andere hun slaap effectief te verbeteren en de stressgevoeligheid te verlagen.

Slaapmanagement traject aanvragen

Verbeter je slaap

Goed slapen is de beste voorzorg om ziekte en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. En hoe heerlijk is het om ’s morgens fit uit bed te stappen? Het is enorm belangrijk en tegelijkertijd moeilijk om een gezond slaapcyclus vast te houden. Vooral wanneer we druk ervaren. Toch kunnen we onszelf hierin trainen.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Wat kan je als deelnemer verwachten:

Je weet welke leefstijl-factoren jouw slaap beïnvloeden én hoe je die makkelijk aanpast: daar kun je mee verder
Je kunt zelf een haalbaar actieplan opstellen, dat je stap voor stap helpt om te slapen: voilà
Jij leert jezelf om de ideale omstandigheden te scheppen voor een optimale nachtrust: goal!

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650