90 dagen leefstijlprogramma: stressles(s)

Hylke Bos

“Als vader van twee dochters en ervaringsdeskundige in mentale gezondheid, ben ik oprecht nieuwsgierig naar wat ons belemmert en stimuleert in een veerkrachtige leefstijl. Ik luister en onderzoek dus zonder oordeel.”

 

Al ruim 12 jaar combineert Hylke zijn ervaring met de laatste wetenschap, om sterker en energiekere leven onderbouwd en praktisch toepasbaar te maken. Als expert op het gebied van beweging, vitaliteit en positiviteit werkt hij daarnaast al ruim twintig jaar als projectleider en programmamanager. Hij kent de praktijk!

Stressmanagement traject aanvragen

Stressles(s)

Niet alleen persoonlijk, ook in een team veroorzaakt één gestresst persoon een flinke aderlating. Met toepassing van stressmanagement beschermen we onszelf tegen overmatige stress, met inzicht in onze persoonlijke stressoren. Dat leer je zelf of samen.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Wat kan je al deelnemer verwachten:

Je krijgt inzicht in jouw specifieke stress-symptomen: dat helpt
Je weet hoe je op een gezonde manier jezelf begrenst: aan de bak dus
Je kunt je eigen energie reguleren en beschermen: goal!


Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650