90 dagen traject time management

Monique Donga

Monique’s missie is het leven van de mensen om haar heen lichter en gemakkelijker te maken. Ze krijgt energie van  anderen positief te kunnen beïnvloeden. Haar motto: ‘You are a human being, not a human doing’. 

Sinds 2012 werkt Monique als professional organizer (aangesloten bij de beroepsvereniging NBPO) en helpt ze ondernemers naar een overzichtelijke werkomgeving en een betere werkstructuur. Sinds maart 2019 is ze werkzaam als timemanagement trainer bij Moeiteloos Werken. De missie van Moeiteloos Werken is ondernemers en hun personeel stressvrij, slimmer en met plezier te laten werken! 

Time management traject aanvragen

Het geheim van timemanagement

De droom van elke ondernemer: stipte, snelwerkende, overzicht houdende werknemers. Waar of niet? Ofschoon vrij goed toegerust, heeft nog niet iedereen de snelheid van een 1,4 GHz Quad-Core Intel i5. Maar effectiviteit is te leren. En dat is waar voor elke laag in de organisatie, just saying.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Na dit traject ervaren jouw medewerkers:

Hoe je je werk anders kunt inrichten
Hoe je je agenda beter kunt beheren
Hoe je een scroll-vrije mailbox krijgt en houdt!

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650