90 dagen traject verder na scheiding (of relatiebreuk)

Yvonne Soons

Dat scheiden een emotionele rollercoaster is, zal niemand ontkennen. Dit ontdekte Yvonne zelf na haar scheiding in 2008. Hieruit opkrabbelen heeft Yvonne wel wat kostbare jaren gekost, omdat scheidingscoaches toen nog niet bestonden. Ze heeft zich in 2015 bewust laten omscholen van private banker tot lifecoach en heeft zich gespecialiseerd in hoe weer gelukkig te worden na de scheiding. 

‘Relaxte gelukkige ouders, gelukkige kinderen’ is haar motto. Ze schreef het boek ‘Nieuwe start na je scheiding’ dat in 2020 verscheen. Centraal in haar begeleiding staan: emotioneel fit worden, ouderschap na scheiding, werk-privé balans, communicatie met de ex-partner en het hervinden van levensgeluk–alleen of met een nieuwe partner. De begeleiding is uiteraard afgestemd op de persoonlijke behoeften van haar cliënten.

Scheiden traject aanvragen

Overeind blijven in tijden van scheiding

Het is geen ziekte en toch verdubbelt het ziekteverzuim in tijden van scheiding. Dat begint al eerder, door ruzies thuis en spanning over een onzekere toekomst. Werk is vaak de enige stabiele factor die overblijft. Goede ondersteuning maakt het verschil tussen actief op het werk of thuis op de bank…

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Wat kan je verwachten:

Communiceren met de ex-partner
Negatieve emoties en je reacties daarop
Concreet toekomstplan en de eerste stappen daarin

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650