90 dagen leefstijlprogramma: vitaal na je scheiding

Yvonne Soons

Yvonne heeft zich in 2015 bewust laten omscholen van private banker tot lifecoach en heeft zich gespecialiseerd in hoe weer gelukkig te worden na de scheiding.‘Relaxte gelukkige ouders, gelukkige kinderen’ is haar motto. Ze schreef het boek ‘Nieuwe start na je scheiding’ dat in 2020  verscheen.

Scheiden traject aanvragen

Vitaal na je scheiding

Voorkom uitval door relatiebreuk. Ruim 40% van de relaties sneuvelt en het ziekteverzuim neemt daardoor met bijna de helft toe! Scheiden heeft enorme impact op ons lichaam en gemoedstoestand. Met praktische ondersteuning blijft iemand actief op de werkvloer, in plaats van ziek thuis op de bank.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

 

Wat kan je als deelnemer verwachten:

Je leert hoe je vanuit kalmte focust op prioriteiten in de communicatie met de ex-partner: tada!
Je begrijpt de invloed van negatieve emoties en jouw reactie daarop: dat verlicht en geeft handvatten
Je maakt een concreet toekomstplan, inclusief jouw eerste stappen: goal!

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650