90 dagen traject eten, genieten, bewegen

Ingrid Kop

Ingrid Kop werkt al jaren als diëtist en stresscounselor. Dat doet ze, al lopend met haar cliënten in de natuur. Ze wil hen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten met als doel: gezonder te eten, gewicht te verliezen en anders met stress om te gaan. 

Haar visie is dat strenge diëten niet werken. Een totaalaanpak, daar draait het volgens Ingrid om. Daarom volgde ze ook nog holistische opleidingen tot levenscoach en mindfulness coach. Ze helpt mensen stap voor stap hun (eet)gedrag te veranderen voor een duurzaam resultaat. 

Voeding traject aanvragen

Gezonde geest in ’n gezond…eetpatroon

We vormen als mens een geheel: lichaam, gedachten, geest. Stop je er ondersteunende voeding in–zowel qua eten én gedachten–, komen er logischerwijs mooie dingen uit: gezondheid, positiviteit, zelfwaardering. Gezond eten en bewegen zijn pijlers voor een gezonde mens. Gewoon doen!

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Na dit traject ervaren jouw medewerkers:

Inzicht in wat gezonde voeding is en te leren gezond en lekker te combineren
Ervaren hoe je het eetgedrag duurzaam kunt veranderen
Misschien paar kilootjes kwijt raken

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650