90 dagen traject zingeving

Pascalle Schlikker

Als trainer en coach heeft Pascalle een enorme passie voor het ontwikkelen van leiders en het transformeren van organisatieculturen. Ze gelooft dat iedereen een groot vermogen heeft zich te blijven ontwikkelen. Daarom werkt zij graag met leiders, professionals en teams en nodigt hen uit verder te gaan dan wat ze eerder voor mogelijk hielden! 

Eerder werkte Pascalle bij HP Enterprise waar ze als Talent Manager en Corporate trainer met leiders en teams over de hele wereld heeft mogen werken. Ze begeleidde hen in hun groei en ontdekte zo hoe belangrijk veerkracht is om het beste uit je zelf te kunnen halen. Vooral in de complexe en snel veranderende wereld van vandaag. 

Zingeving traject aanvragen

Why transformeert de organisatiecultuur

Organisaties weten het al langer: alle neuzen één kant op, werkt als een speer. De lijm daarbij is bijna altijd de overkoepelende missie. Wanneer werknemers weten wat hén drijft, kunnen ze zich aansluiten bij de bedrijfsmissie. Er is niets krachtiger dan weten waarom je ergens werkt. Dat is puur win-win.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Wat kan je verwachten:

Jouw passies en belangrijkste waarden
Jouw doelen
Jouw persoonlijke missie

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650