90 dagen traject zingeving

Karin Hoens

You can’t stop the waves, but you can learn to surf. Ofwel: als je anders wilt omgaan met de uitdagingen in het leven, leer dan mee te bewegen’. De vrijheid die deze wijsheid haar gaf, gunt Karin iedereen. Ze stopte na 20 jaar met haar werk als communicatieadviseur en werd mindfulness trainer en -coach.

Mindfulness noemt ze liever mind- én bodyfulness. ‘Je hebt nu eenmaal een lichaam en een geest, dus gebruik ze. Als je ze op de juiste manier inzet, heb je veel meer energie, potentieel en positieve impact’. Karin houdt haar lessen graag eenvoudig en concreet. Flow Magazine zegt over haar: ‘We vinden dat Karin het zo goed begrijpt: dat sommige dingen zo makkelijk klinken, maar niet altijd zijn’. 

Zingeving traject aanvragen

Leven vanuit je purpose

Organisaties weten het al langer: alle neuzen één kant op, werkt als een speer. De lijm daarbij is bijna altijd de overkoepelende missie. Wanneer werknemers weten wat hén drijft, kunnen ze zich aansluiten bij de bedrijfsmissie. Er is niets krachtiger dan weten waarom je ergens werkt. Dat is puur win-win.

Onderdeel van dit 90 dagen traject, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen.

Vraag hiervoor een klantlogin bij ons aan.

Wat kan je verwachten:

Je weet wat jouw unieke bijdrage is op je werk en/of je privéleven
Je voelt je meer verbonden met anderen
Je wordt zelfverzekerder, blijer, leuker

Is dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Aanvraag

Hoe ziet een 90 dagen traject eruit?

Schermafbeelding 2021-10-17 om 10.42.49

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650