De Nationale Vitaliteitsweek € 3995,—

(onbeperkt aantal deelnemers, inclusief promotiematerialen en effectiviteitsmetingen)

Van 19 t/m 25 september vindt alweer de achtste editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats. Het ideale moment om medewerkers bewust te maken van het belang van hun eigen veerkracht en vitaliteit.

Wij helpen jouw organisatie graag met de invulling van deze week, mocht je daar nog geen plan voor klaar hebben liggen of hier nog aanvullende ideeën voor zoeken.

Download hier ons programma

Kick-off lezing

Deze online lezing over veerkracht is de perfecte kick-off voor het weekprogramma. Het is ook mogelijk deze tegen meerprijs aan te vragen op locatie.

5-dagen challenge

Medewerkers ontvangen elke dag gedurende deze week een micro-challenge per mail, waar ze tussen de 15 minuten en 60 minuten mee bezig zijn. In kleine stappen naar bewustwording.

3x interactieve webinar

Keuze uit 18 thema’s. Elke webinar heeft de duur van 1 uur.  Het is mogelijk alle 18 webinars bij ons aan te vragen indien je je medewerkers zélf wil laten kiezen. (=amplitiebeleid)

De Nationale vitaliteitsweek

Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Bij Hashtagsam doen wij dit door werknemersgezondheid een structureel onderdeel te maken van de bedrijfsvoering. De door ons samengestelde vitaliteitsweek is dan ook een mooie start waarin we medewerkers kennis laten maken met de discipline en handvatten die leeftstijlontwikkeling hen kan bieden.

Het perfecte moment om de veerkracht van jou en je collega’s een boost te geven!

Wij helpen jouw organisatie graag met de invulling van de Nationale Vitaliteitsweek, mocht je daar nog geen plan voor klaar hebben liggen of hier nog aanvullende ideeën voor zoeken.

Met dit programma hebben jullie een optimale invulling van de vitaliteitsweek, en kunnen jouw medewerkers na de zomervakantie direct weer goed aan de slag. We zorgen voor inspiratie en stimuleren een gezonde levensstijl.


Wat kan je verwachten?

  • Activatiecampagne met kant-en-klare promotiematerialen
  • Online kick-off lezing ‘veerkracht’ (overdag of ‘s avonds)
  • 5-dagen challenge ‘boost je veerkracht’ met thema’s fysiek, mentaal en sociaal 
  • 3 interactieve webinars naar keuze met één van onze experts (keuze uit 20 thema’s die voor jouw organisatie en medewerkers relevant zijn)
  • Eindevaluatie om de impact van deze week zichtbaar te maken

Je kunt bovenstaand vitaliteitsweekprogramma al bij ons afnemen voor slechts
€ 3995 (onbeperkt aantal deelnemers).

Hoe werkt het? 

  • Na aanmelding ontvang je van ons een opdrachtbevestiging, met de vraag een keuze te maken uit 3 interactieve webinars.
  • Nadat de opdrachtbevestiging binnen is, ontvang je van ons een kant-en-klare communicatiekit met een stappenplanom de Nationale Vitaliteitsweek intern te promoten.
  • Wij ontvangen van jou een excellijst met emailadressen en voornamen medewerkers (voor het eenmalig verzenden van de 5-dagen challenge)
Zo eenvoudig is dat dus!


Wil je meer weten over de inhoud van de challenges, de lezingen of onze aanpak en onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je al een plan klaarliggen, en zoek je alleen nog mogelijke extra invulling, dan is het uiteraard ook mogelijk alleen deel te nemen aan één of meerdere van onze interactieve webinars.

Deelname per organisatie (onbeperkt aantal deelnemers) per webinar kost slechts € 595.

Maak een keuze uit 3 interactieve webinars!

Bekijk hier onze agenda met live webinars van deze week.

 

Uiteraard is het mogelijk dit vitaliteitsweekprogramma verder uit te breiden, met meer interactieve webinars of een extra lezing later in de week. Het is ook mogelijk de kick-off lezing tegen een meerprijs aan te vragen live op locatie.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650