Duurzame aanpak

Wij zijn geen voorstander van het eenmalig aanbieden van een workshop of training op het gebied van het welzijn van de medewerkers.

Naar het resultaat daarvan is namelijk uitvoerig onderzoek gedaan en duidelijk is dat bij het eenmalig aanbieden van nieuwe kennis de stof niet beklijft. Er is herhaling voor nodig, minstens 90 dagen.

Mocht je zelf daarvan nog niet overtuigd zijn, dan willen we jullie graag vertellen over de vergeetcurve van Ebbinghaus.

Vergeetcurve van Ebbinghaus
Deze toont aan hoe snel we eigenlijk vergeten wat we leren, elke dag weer wat meer. Wat deze vergeetcurve echter ook mooi aantoont is dat je bij herhaling een stuk minder vergeet. Herhaling is dus echt dé kracht van (nieuwe patronen aan)leren.

Werken aan je gezondheid en welbevinden hoeft geen rocket science te zijn, maar toch vinden veel mensen het moeilijk, vooral om vol te houden. Enthousiast begint men ergens aan en al snel verdwijnt het naar de achtergrond. Net als bij de jaarlijkse goede voornemens. Want wist je dat binnen 2 maanden 80% al is afgehaakt en slechts 8% het tot het einde van het jaar volhoudt?

Goede begeleiding en een stok achter de deur in de vorm van een coach of buddy helpt daarbij enorm!  Speciaal daarvoor hebben wij onze 90 dagen teamtrajecten ontwikkeld, waarmee we inzetten op duurzame gedragsverandering.

Is dit iets voor jouw organisatie?

Wij bieden duurzame interventies aan, waaronder 12 weken individuele challenges die je zelfstandig kan doen en 90 dagen teamtrajecten die je vanuit een eigen of samengesteld team kunt starten en die juist weer begeleidt worden door een van onze coach-trainers. Dat bieden we aan op alle levensthema’s,  zowel werkgerelateerd als privé.

Bekijk hier ons volledige aanbod challenges en trajecten of neem direct contact met ons op.

Aanvraag

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650