Happy people culture

Wil je een positieve bedrijfscultuur realiseren en een positieve mindset creëren in de organisatie of je team? Wij ondersteunen je team of de organisatie met consulting, training of teambuilding. Tijdens deze workshop gaan we jullie helpen met het schrijven van een eigen “Manifest voor werkgeluk”.

We ontdekken jullie gemeenschappelijke kernwaarden en je leert hoe je deze Happy People Cultuur verder kunt uitbouwen, optimaal gebruik maakt van bestaande krachten en uiteraard dragen we zorg voor de borging in de organisatie of team. Een actie-/implementatieplan hoort daar natuurlijk bij.

Je leert om te gaan met onverwachte uitkomsten, hoe je negatieve aspecten kunt ombuigen naar positieve kansen. De kracht van verleiden en inspireren en fun-theorie staan hierin centraal.

Doelgroep: Directie, (HR) Managers/ teamleiders

Aantal: Maximum 12 personen

Duur: 8 uur

Is dit iets voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op!

Aanvraag

Wij werken hiervoor samen met onze partner JECKX. JECKX is een organisatieadviesbureau opgericht door 2 bevlogen professionals Jolanda van der Steen en Cynthia Noordoven (gecertificeerd werkgelukdeskundigen, coaches en trainers) met expertise op het gebied van Duurzaam Werkgeverschap, HRM en Leiderschap.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650