Het goede gesprek

Als manager ben je er om je team zo goed mogelijk te supporten en faciliteren.

Dat vraagt openheid en eerlijkheid, waarbij je zorgt dat je goed en tijdig aangeeft wat je doel, visie en verwachtingen zijn. Het onder woorden brengen van jouw wensen en behoeften is niet altijd gemakkelijk. Dat vraagt om goede communicatievaardigheden. In deze training leer je hoe jij de regie neemt tijdens een gesprek. Je ontwikkelt vaardigheden om lastige thema’s bespreekbaar te maken en je persoonlijke rol tijdens gesprekken te vergroten. Je zorgt samen met jouw team voor onderling meer begrip, een betere samenwerking en werkt naar een gezamenlijk resultaat. Je leert je team eigenaarschap te pakken op belangrijke thema’s, te enthousiasmeren en pro-actief in actie te zetten.

Deze training draagt bij aan een goede voorbereiding en borging in de praktijk. Je leert om te gaan met onverwachte uitkomsten, hoe je negatieve emoties kunt ombuigen naar positieve emoties. De kracht van verleiden en inspireren en fun-theorie staan hierin centraal.

Doelgroep: Doelgroep: (HR) Managers/ teamleiders

Aantal: Maximum 12 personen

Duur: 4 uur

Is dit iets voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op!

Aanvraag

Wij werken hiervoor samen met onze partner JECKX. JECKX is een organisatieadviesbureau opgericht door 2 bevlogen professionals Jolanda van der Steen en Cynthia Noordoven (gecertificeerd werkgelukdeskundigen, coaches en trainers) met expertise op het gebied van Duurzaam Werkgeverschap, HRM en Leiderschap.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650