Holistische visie

Alles is met elkaar verbonden. Dat wat je thuis meemaakt, neem je mee naar je werk en andersom.

Toen wij ruim 5 geleden met SAM begonnen, werden we meerdere keren erop aangesproken om weg te gaan van een holistische (= allesomvattende) aanpak, maar een pijler te kiezen zoals gezondheid of eenzaamheid. En daar dan met een volledige focus voor te gaan.

Gelukkig hebben we ons hier niets van aangetrokken…

Ondanks dat de weg die we namen vele malen moeizamer was, want niet iedereen stond op dat moment open voor onze (uitzonderlijke) holistische aanpak. Want wat privé was loste je maar thuis op, en vitaliteit stond bij de meeste organisaties nog enkel voor gezondheid: zoals voeding, ontspanning (yoga) en gewicht en in uitzonderlijke gevallen ook slapen.

Wij geloofden er toen al in, dat alles met elkaar verbonden is. En dat je wat je thuis meemaakt, meeneemt naar je werk en andersom. Nu meer dan ooit zien we dat dat uitvergroot is, en dat die grens werk en privé vervaagd is.

Organisaties realiseren zich gelukkig steeds meer dat de professionals in de organisatie, ook gewoon maar een mens zijn met alle uitdagingen van dien, zoals het zijn van een vader/moeder, partner, vriend(in), zoon/dochter, mantelzorger, etc. Je herkent dat nu vast zelf ook?

Een aantal feiten, die je misschien nog niet kent:

  • 20% van werkend Nederland heeft slaapproblemen
  • 1 op de 3 mensen voelt zich eenzaam of alleen
  • 50% van de relaties sneuvelen
  • 1,6 miljoen vrouwen hebben te maken met de overgang
  • overgangsklachten worden vaak verward met burn-out

Belangrijk hen dus hiervoor iets aan te bieden…

Is dit iets voor jouw organisatie?

Wij bieden duurzame interventies aan, waaronder 12 weken individuele challenges die je zelfstandig kan doen en 90 dagen teamtrajecten die je vanuit een eigen of samengesteld team kunt starten en die juist weer begeleidt worden door een van onze coach-trainers. Dat bieden we aan op alle levensthema’s,  zowel werkgerelateerd als privé.

Bekijk hier ons volledige aanbod challenges en trajecten of neem direct contact met ons op.

Aanvraag

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650