Kracht van verleiding

Via de kunst van het verleiden zorgen dat mensen pro-actief en enthousiast aan de slag gaan met jouw nieuwe plannen? Dit kan! Met een beetje oefening uiteraard 😉

Ben jij toe aan een aanpak waarmee het gemakkelijker en sneller gaat, waarmee je moeitelozer het eigenaarschap én pro-activiteit op de werkvloer vergroot? Dan is het NU tijd dat je gaat starten met verleiden?

Zorg ervoor dat jouw (potentiële) medewerkers de juiste match ervaren en voelen in de organisatie en ze in hun drijfveren en talenten worden getriggerd.

Daarmee creëer je fans die vanuit vertrouwen en bevlogenheid vol enthousiasme aan de slag gaan. Zichzelf voortdurend vernieuwen én verbeteren om beter te worden in wat ze doen en hun toegevoegde waarde terug te zien in het eindresultaat oftewel het hogere doel van de organisatie. Alignment 2.0!

Doelgroep: HR Managers/ Businesspartners, leidinggevenden en professionals die zich verder willen specialiseren in de positieve psychologie en werkgeluk

Aantal: Maximum 12 personen

Duur: 4 uur

Is dit iets voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op!

Aanvraag

Wij werken hiervoor samen met onze partner JECKX. JECKX is een organisatieadviesbureau opgericht door 2 bevlogen professionals Jolanda van der Steen en Cynthia Noordoven (gecertificeerd werkgelukdeskundigen, coaches en trainers) met expertise op het gebied van Duurzaam Werkgeverschap, HRM en Leiderschap.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650