Kracht van waardering

Het gevoel gezien te worden, waardering en begrip te krijgen is een van onze basisbehoeftes. Uit de lijst wat het werkgeluk van medewerkers negatief beïnvloed staat in de top 3 op nummer 1; gebrek aan waardering.

Diverse onderzoeken laten zien dat organisaties waar structureel waardering wordt gegeven effectiever en productiever werken. Dit uit zich in hogere omzetgroei, hogere klanttevredenheid en tot 40% minder verloop. Met name het lagere verloop laat zien dat medewerkers zich verbonden willen blijven voelen aan jouw organisatie wanneer je ze genoeg waardering geeft. In tijden van remote werken een extra uitdaging!

Wij hebben speciaal voor deze remote tijd de workshop ‘De kracht van waardering’ is zowel in een offline als online editie. Met deze workshop kun je direct je team een boost geven en een positieve vibe realiseren, meer betrokkenheid en verbondenheid.

Doelgroep: HR Managers/ Businesspartners, leidinggevenden en professionals die zich verder willen specialiseren in de positieve psychologie en werkgeluk

Aantal: Maximum 12 personen

Duur: 4 uur

Is dit iets voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op!

Aanvraag

Wij werken hiervoor samen met onze partner JECKX. JECKX is een organisatieadviesbureau opgericht door 2 bevlogen professionals Jolanda van der Steen en Cynthia Noordoven (gecertificeerd werkgelukdeskundigen, coaches en trainers) met expertise op het gebied van Duurzaam Werkgeverschap, HRM en Leiderschap.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650