Webinar voor leidinggevenden: Vergroot de psychologische veiligheid in jouw team

Pascale Schlikker

Senior Leiderschapstrainer & coach

“Veel problemen die we standhouden, komen voort uit beperkingen in een mindset. Dat geeft ons de mogelijkheid om zelf leiderschap te tonen en een positievere situatie te creëren.”

Als leiderschapstrainer combineert Pascale 20 jaar ervaring in het HR-vak en verschillende leiderschapsrollen met haar expertise in gedragsverandering. Met haar organisatiesensitiviteit en no-nonsense houding traint ze leidinggevenden in hun vitaal leiderschap, voor meer betrokken, gezonde en productieve teams.

Webinar aanvragen

Psychologische veiligheid vergroten binnen teams

Goed functionerende teams hebben één gedeeld kenmerk: Medewerkers durven naar voren te treden met hun ideeën, geven elkaar eerlijke constructieve feedback en ze durven te vertellen waar hun uitdagingen liggen. Uit onderzoek blijkt dat de psychologische veiligheid op de werkvloer ten grondslag ligt aan het succes en de stabiliteit van organisaties.

Tijdens deze online webinar onderzoek je de belangrijkste vragen rondom psychologische veiligheid en maak je de vertaalslag naar jouw eigen praktijk.

Complete vitaliteitsweek

De ‘Vergroot de psychologische veiligheid in jouw team’ webinar voor leidinggevenden is een van de webinars die wij geven tijdens de Nationale Vitaliteitsweek van 25 t/m 30 september a.s..

Ons complete programma met de keuze uit 21 webinars gericht op het persoonlijk welzijn van jouw medewerkers en 3 leiderschapstracks, kan je eenvoudig hier downloaden.

Informatie:

Kosten: 795 euro
Onbeperkt aantal deelnemers + opname na afloop
Inclusief communicatie + anonieme registratie
Datum: donderdag 28 september van 17:00 - 18:00

Is dit iets voor jouw organisatie?

Nadat de aanvraag binnen is, ontvang je van ons de communicatie om jouw leidinggevenden te inspireren, motiveren en activeren.

Webinar aanvragen

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650