Real-time werkgeluk meten

Werkgeluk meten: snel data, meer werkplezier!

Wat speelt er daadwerkelijk onder de medewerkers binnen een organisatie?

Wij werken hiervoor samen met 2DAYSMOOD, waar alles draait om werkgeluk.

Met de 2DAYSMOOD-softwaretool kan de stemming onder de medewerkers realtime gemonitord worden om het werkgeluk in de teams te verhogen. Met een veilige en snelle 15-seconden-enquête kan de medewerker anoniem zijn of haar stem laten horen. Onmisbaar voor de datagedreven manager en ideaal om afdelingen met elkaar te vergelijken. Meet een onderwerp als thuiswerken, waardering, eNPS gericht of doe een nulmeting om te ontdekken wat prioriteit heeft. De werkgeluk-tool van 2DAYSMOOD is gekoppeld aan de wetenschappelijke modellen Employee Happiness Model® en het Russels Circumplex model.

We leven in een tijd waarin werkplezier geen luxe, maar een prioriteit is. Je prettig en energiek voelen heeft een significante uitwerking op welzijn, werkprestaties én bedrijfssucces. Maar hoe kom je erachter hoe mensen zich voelen? En wat kun je vervolgens doen om hun werkgeluk te verhogen? Daarvoor heeft 2DAYSMOOD het medewerkerstevredenheidsonderzoek 3.0 voor ontwikkeld. Hiermee verzamelen (HR) managers regelmatig feedback tot op teamniveau.

Daarnaast meten ze ook de 15 onderliggende drijfveren van werkgeluk, de kloof tussen tevredenheid en belangrijkheid en het effect van de interventies. Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. We zetten enkele voordelen hieronder voor je op een rij:

 • Inzicht in de stemming van jouw medewerkers
  Meer begrip en inzicht in de verschillende behoeften en zorgen van jouw medewerkers.
 • Kloof meten tussen tevredenheid en belangrijkheid
  Bij 2DAYSMOOD meten we wat jou medewerkers daadwerkelijk belangrijk vinden. Op deze manier krijg je meer inzicht in welke interventies succesvol kunnen zijn!
 • Het effect van genomen interventies
  Door jouw acties te plaatsen op de stemmingstijdlijn kun je precies zien wat de effecten van jouw interventies zijn op het werkgeluk en de stemming van jouw medewerkers.
 • Doelgericht verbeteren
  Real-time inzicht binnen de tool geeft handvaten om het probleem doelgericht aan te pakken en snel te schakelen.

Vraag bij ons vrijblijvend een demo aan, en we laten je zien hoe eenvoudig dat werkt!

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650