Vitaliteitsweek 2023 € 3995,—

Voor iedere organisatie een passend en compleet vitaliteitsprogramma met maar liefst 20 thema’s.

Wil je een korte en krachtige boost geven aan vitaliteit? We blazen een week lang veel energie in je organisatie.

Kies jouw week!

Een ideaal moment om medewerkers bewust te maken van het belang van hun eigen veerkracht en het voorkomen van teveel stress en het boosten van vitaliteit.

Voor slechts 3995 euro met onbeperkt aantal deelnemers, inclusief promotiematerialen, recording van al onze gekozen webinars na afloop en effectiviteitsmetingen.

Nationale vitaliteitsweek

Van 25 t/m 30 september 2023 vindt de 9e editie plaats van de Nationale Vitaliteitsweek. Neem contact met ons op voor de optimale in- of aanvulling. We helpen je graag met maar liefst 22 thema’s en een gave kick-off lezing om de medewerkers te inspireren en activeren.

Download agenda

Week van de werkstress

Van 13 t/m 17 november 2023 vindt de Week van de Werkstress plaats. Het ideale moment om medewerkers bewust te maken van het belang van hun eigen veerkracht rondom stress en vitaliteit.

Download agenda

Wat kan je verwachten?

Kick-off lezing

Deze online lezing over veerkracht is de perfecte kick-off voor het weekprogramma. Het is ook mogelijk deze tegen meerprijs aan te vragen op locatie.

5-dagen challenge

Medewerkers ontvangen elke dag gedurende deze week een micro-challenge per mail, waar ze tussen de 15 minuten en 60 minuten mee bezig zijn. In kleine stappen naar bewustwording.

3x interactieve webinar

Keuze uit 20 thema’s. Elke webinar heeft de duur van 1 uur.  Het is mogelijk alle 20 webinars bij ons aan te vragen indien je je medewerkers zélf wil laten kiezen. (=amplitiebeleid)

Vitaliteitsweek 2023

Het doel van een vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Bij Hashtagsam doen wij dit door werknemersgezondheid een structureel onderdeel te maken van de bedrijfsvoering. De door ons samengestelde vitaliteitsweek is dan ook een mooie start waarin we medewerkers kennis laten maken met de discipline en handvatten die leeftstijlontwikkeling hen kan bieden.

Het perfecte moment om de veerkracht van jou en je collega’s een boost te geven!

Wij helpen jouw organisatie graag met de invulling van een vitaliteitsweek, mocht je daar nog geen plan voor klaar hebben liggen of hier nog aanvullende ideeën voor zoeken.
Met dit programma hebben jullie een optimale invulling van deze vitaliteitsweek, en kunnen jouw medewerkers direct goed aan de slag. We zorgen voor inspiratie en stimuleren een gezonde levensstijl.

Hoe werkt het? 

  • Na aanmelding ontvang je van ons een opdrachtbevestiging, met de vraag een keuze te maken uit 3 interactieve webinars.
  • Nadat de opdrachtbevestiging binnen is, ontvang je van ons een kant-en-klare communicatiekit met een stappenplanom de Week van de Werkstress intern te promoten.
  • Wij ontvangen van jou een excellijst met emailadressen en voornamen medewerkers (voor het eenmalig verzenden van de 5-dagen challenge)
Zo eenvoudig is dat dus!


Wil je meer weten over de inhoud van de challenges, de lezingen of onze aanpak en onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je al een plan klaarliggen, en zoek je alleen nog mogelijke extra invulling, dan is het uiteraard ook mogelijk alleen deel te nemen aan één of meerdere van onze interactieve webinars.

Deelname per organisatie (onbeperkt aantal deelnemers) per webinar kost slechts € 595.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650