Vitaliteit themaweek 2023 € 1995,—

Voor iedere organisatie een passend vitaliteitsprogramma.

Wil je een korte en krachtige boost geven aan vitaliteit? We blazen een week lang veel energie in je organisatie.

Kies jouw week!

Een ideaal moment om medewerkers bewust te maken van het belang van hun eigen veerkracht en het voorkomen van teveel stress en het boosten van vitaliteit.

Voor slechts 1995 euro met onbeperkt aantal deelnemers, inclusief promotiematerialen, recording van de webinar na afloop en een effectiviteitsmeting.

Week van de overgang

17 t/m 21 april

1,2 miljoen vrouwen zitten in de overgang. Hiervan heeft ongeveer 85% te maken met symptomen. Overgangsklachten worden ook regelmatig verward met burn-outklachten.

Week van de (jonge) mantelzorger

1 t/m 7 juni

1 op de 5 mensen verlenen mantelzorg, dit aantal gaat stijgen naar 2,1 miljoen. Mantelzorg verhoogt het risico op langdurig verzuim van minstens 2 weken.

Download agenda

Wat kan je verwachten?

Kick-off lezing

Maandag van 12:00 – 13:00

Deze online webinar met het gekozen thema is de perfecte kick-off voor het weekprogramma. Het is ook mogelijk deze tegen meerprijs aan te vragen op locatie.

5-dagen challenge

Elke dag een oefening!

Medewerkers ontvangen elke dag gedurende deze week een micro-challenge per mail, waar ze tussen de 15- 60 minuten mee bezig zijn. In kleine stappen naar bewustwording.

Live Q&A

Vrijdag van 10:00 – 11:00

In deze online Q&A kunnen jouw medewerkers een uur lang alle vragen stellen omtrent het thema en de challenges aan onze coach-trainer.

Direct antwoord op alle vragen!

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650