Webinar voor leidinggevenden: De impact van waardering op medewerker betrokkenheid

Céline Lustig-Siras

Corporate Happiness expert & trainer

“Werkplezier en betrokken medewerkers ligt ten grondslag aan de succesvolle groeiende organisatie.”

Als Corporate Happiness Expert en trainer bij partner 2DAYSMOOD helpt Céline bedrijven om het welzijn van medewerkers te integreren in de strategie en dagelijkse praktijk.

Met praktijkonderzoek en haar marktkennis leert zij organisaties te verbinden met hun medewerkers en de betrokkenheid en effectiviteit te vergroten.

Webinar aanvragen

De impact van waardering op medewerkers betrokkenheid

De nummer 1 reden van het verminderd werkgeluk is dan ook het gebrek aan waardering.

Iedereen wil in de basis gezien, gewaardeerd en begrepen worden. Dat bevestigt ons bestaansrecht en geeft een geluksgevoel. Diverse onderzoeken laten zien dat organisaties die ‘van nature’ structureel hun waardering laten blijken effectiever en productiever werken en meer groei realiseren. Het zorgt ook voor zo’n 40% minder personeelsverloop. Gelukkige medewerkers willen verbonden blijven aan jouw organisatie.

De online webinar ‘De impact van waardering op medewerker betrokkenheid’ geeft je praktische handvatten om jouw team te boosten en een enthousiast en betrokken team te creëren.

Complete vitaliteitsweek

De De impact van waardering op medewerker betrokkenheid webinar voor leidinggevenden is een van de webinars die wij geven tijdens de Nationale Vitaliteitsweek van 25 t/m 30 september a.s..

Ons complete programma met de keuze uit 21 webinars gericht op het persoonlijk welzijn van jouw medewerkers en 3 leiderschapstracks, kan je eenvoudig hier downloaden.

Informatie:

Kosten: 795 euro
Onbeperkt aantal deelnemers + opname na afloop
Inclusief communicatie + anonieme registratie
Datum: woensdag 27 september van 09:00 - 10:00

Is dit iets voor jouw organisatie?

Nadat de aanvraag binnen is, ontvang je van ons de communicatie om jouw leidinggevenden te inspireren, motiveren en activeren.

Webinar aanvragen

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650