Webinar voor leidinggevenden: Hoe ‘fit-to-lead’ ben jij als leider?

Ellen Breedeveld

Senior leiderschap- & leefstijlcoach

“Ik wil de energie- en werkgeluk vergroten, zonder dat er harder gewerkt hoeft te worden. En dat werkt voor organisaties en hun medewerkers.”

Als leiderschapscoach & leefstijl- en vitaliteitscoach, begeleidt Ellen leiders om de meest vitale en veerkrachtige versie van zichzelf te zijn en zo hun voorbeeldrol te vervullen. Ze helpt leiders grip te krijgen op hun energie, met inspirerend en vitaal leiderschap en met het vergroten van werkgeluk van zichzelf en hun team.

Webinar aanvragen

Hoe ‘fit to lead’ ben jij als leider

Van leidinggevenden wordt (terecht) verwacht dat ze zich bekommeren om het welzijn van hun medewerkers. Maar hoe zit het met jouw welzijn? Hoe goed zit jij zelf in je vel? De kans is groot dat jij ook een leidinggevende bent die iedere dag een hoop ballen in de lucht houdt. Zelfzorg schiet er dan vaak bij in.

Het uitgangspunt van Fit to Lead is: Doordat jij eerst goed voor jezelf zorgt, kun je er ook helemaal zijn voor je omgeving.

De enige die écht goed voor jou kan zorgen, ben je zelf. De sleutel tot verandering ligt bij jou! Jij hebt invloed op je eigen gedrag, emoties, gedachten en keuzes. Neem de beslissing om heel goed voor jezelf te zorgen, als leider en als mens, zowel fysiek als mentaal. Daarmee investeer je op een waardevolle manier in jezelf én in jouw team.

Inclusief een persoonlijke vitaliteitscheck (de scores zijn alleen voor jou inzichtelijk en worden met niemand gedeeld).

Is dit iets voor jouw organisatie?

Nadat de aanvraag binnen is, ontvang je van ons de communicatie om jouw leidinggevenden te inspireren, motiveren en activeren.

Webinar aanvragen

Complete vitaliteitsweek

De Fit to Lead webinar voor leidinggevenden is een van de webinars die wij geven tijdens de Nationale Vitaliteitsweek van 25 t/m 30 september a.s..

Ons complete programma met de keuze uit 21 webinars gericht op het persoonlijk welzijn van jouw medewerkers en 3 leiderschapstracks, kan je eenvoudig hier downloaden.

Informatie:

Kosten: 795 euro
Onbeperkt aantal deelnemers + opname na afloop
Inclusief communicatie + anonieme registratie
Datum: maandag 25 september van 17:00 - 18:00

Real-time datagedreven

Door vanuit real-time metingen interventies aan te bieden, zorg je voor afstemming op daadwerkelijke behoeften. Stop met in de achteruitkijk spiegel kijken en loop voor de muziek uit. Weet écht wat er speelt en handel daarnaar.

Holistische visie

Ieder mens is uniek en geen dag is hetzelfde! Dat geldt ook voor jouw medewerkers. Nu meer dan ooit is werk / prive vervaagd. 63% verzuim komt voort uit privé-omstandigheden. Hoog tijd om het verzuim te verlagen vanuit een holistische visie.

Duurzame aanpak

Wat ons betreft is de enige manier een duurzame aanpak. In actie komen, doen wij vanuit een wetenschappelijk bewezen aanpak. Door minimaal 90 dagen bezig te zijn met één thema, en in kleine stapjes, beklijft de verandering.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650