Onze missie

Onze missie

Samen verbeteren we de NORM van welzijn op de werkvloer. Voor nu én later! Alleen vanuit een gezonde en veerkrachtige basis werken mens en organisatie vitaler en succesvoller samen.

Onze visie

De komende drie jaar zullen we het sociale contract tussen werknemer en werkgever veranderen, waardoor zij gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor het persoonlijk welzijn aan de basis van de gezondheid en het succes van mens en organisatie.

Onderzoek en praktijk toont reeds decennialang aan dat medewerkers inzetbaarheid en gezondheid voornamelijk afhankelijk zijn van het persoonlijk welzijn van medewerkers. Ruim 67% van het verzuim ontstaat in de privé omgeving van de medewerker. De werkcontext is dus onderhevig aan het persoonlijk welzijn van medewerkers. Uitdagingen zoals financiële zorgen in het huishouden of bijvoorbeeld een gebrek aan energie door slechte lichamelijke verzorging, zijn van invloed op het resultaat en de inzetbaarheid op de werkvloer. 

Het persoonlijk welzijn staat voor de mate waarin wij tevreden zijn met onze fysieke en psychische gezondheid en het eigen sociale leven. De manier hoe wij hiernaar kijken en ons als persoon verhouden tot deze factoren, noemen we mindset en gedrag. Hoe beter wij ons hierover voelen (persoonlijk welzijn), des te veerkrachtiger wij in het leven staan. De mindset en gedrag is trainbaar. Dat wil zeggen dat we ons persoonlijk welzijn kunnen verbeteren door onze mindset en gedragspatronen daarop te leren aanpassen. 

Een positieve bijdrage aan het persoonlijk welzijn kan daarom worden ingezet als amplitieve en preventieve gezondheidszorg en verbetert de gezondheid en het succes van mens en organisatie.Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650