Masterclasses vitaliteit leidinggevenden

Vitaal leiderschap is cruciaal in het aanjagen van duurzame inzetbaarheid en het realiseren van vitale medewerkers die optimaal presteren. Daarom is het nu ook mogelijk om naast onze reguliere webinars voor medewerkers, ook de leidinggevenden te prikkelen, inspireren en motiveren deze week.

Onze leiderschap masterclasses zijn los aan te vragen voor 795 euro per stuk (onbeperkt aantal deelnemers + recording na afloop).

Informatie aanvraag

Vergroot de psychologische veiligheid in jouw team

Vergroot de psychologische veiligheid in jouw team
Goed functionerende teams hebben één gedeeld kenmerk: Medewerkers durven naar voren te treden met hun ideeën, geven elkaar eerlijke constructieve feedback en ze durven te vertellen waar hun uitdagingen liggen. Uit onderzoek blijkt dat de psychologische veiligheid op de werkvloer ten grondslag ligt aan het succes en de stabiliteit van organisaties.

Tijdens deze online webinar onderzoek je de belangrijkste vragen rondom psychologische veiligheid en maak je de vertaalslag naar jouw eigen praktijk.

De impact van waardering op medewerker betrokkenheid

De impact van waardering op medewerker betrokkenheid
Diverse onderzoeken laten zien dat organisaties die ‘van nature’ structureel hun waardering laten blijken effectiever en productiever werken en meer groei realiseren. Het zorgt ook voor zo’n 40% minder personeelsverloop. Gelukkige medewerkers willen verbonden blijven aan jouw organisatie.

De online webinar ‘De impact van waardering op medewerker betrokkenheid’ geeft je praktische handvatten om jouw team te boosten en een enthousiast en betrokken team te creëren.

Hoe fit to lead ben jij als leider

Hoe fit to lead ben jij als leider
Het uitgangspunt van Fit to Lead is: Doordat jij eerst goed voor jezelf zorgt, kun je er ook helemaal zijn voor je omgeving.

De enige die écht goed voor jou kan zorgen, ben je zelf. De sleutel tot verandering ligt bij jou! Jij hebt invloed op je eigen gedrag, emoties, gedachten en keuzes. Neem de beslissing om heel goed voor jezelf te zorgen, als leider en als mens, zowel fysiek als mentaal. Daarmee investeer je op een waardevolle manier in jezelf én in jouw team.

Inclusief een persoonlijke vitaliteitscheck (de scores zijn alleen voor jou inzichtelijk en worden met niemand gedeeld).

Meer informatie

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650