Vitaliteit programma's leidinggevenden

We helpen je met onze trainingen, consultancy, workshops en realtime metingen aan bewustwording op zowel individueel, team en management niveau. Een integrale aanpak die succesvol verandervermogen binnen organisaties realiseert!

Informatie aanvraag

Psychologische veiligheid

Tijdens deze workshop gaan wij in op een aantal belangrijke vragen rondom psychologische veiligheid en maken daarna de vertaalslag naar de praktijk. We bieden een Leadership Toolkit aan waarmee je direct aan de slag kunt gaan met jouw team. Ook aan te vragen als workshop met eigen team.

Kracht van verleiding

Via de kunst van het verleiden zorgen dat mensen pro-actief en enthousiast aan de slag gaan met jouw nieuwe plannen? Dit kan! Met een beetje oefening uiteraard. Ben jij toe aan een aanpak waarmee het gemakkelijker en sneller gaat, waarmee je moeitelozer het eigenaarschap én pro-activiteit op de werkvloer vergroot? Dan is het NU tijd dat je gaat starten met verleiden?

Happy people culture

Wil je een positieve bedrijfscultuur realiseren en een positieve mindset creëren in de organisatie of je team? Wij ondersteunen je team of de organisatie met consulting, training of teambuilding. Tijdens deze workshop gaan we jullie helpen met het schrijven van een eigen “Manifest voor werkgeluk”.

Kracht van waardering

Het gevoel gezien te worden, waardering en begrip te krijgen is een van onze basisbehoeftes. Uit de lijst wat het werkgeluk van medewerkers negatief beïnvloed staat in de top 3 op nummer 1; gebrek aan waardering. Diverse onderzoeken laten zien dat organisaties waar structureel waardering wordt gegeven effectiever en productiever werken.

Het goede gesprek

Als manager ben je er om je team zo goed mogelijk te supporten en faciliteren.

Dat vraagt openheid en eerlijkheid, waarbij je zorgt dat je goed en tijdig aangeeft wat je doel, visie en verwachtingen zijn. Het onder woorden brengen van jouw wensen en behoeften is niet altijd gemakkelijk

Strategische sessie

Tijdens deze sessie gaan wij actief aan de slag met het MT team om het fundament van het vitaliteitsbeleid te bepalen zodat elke teamlid helder krijgt: Waarom, Wat en Hoe het beleid geïmplementeerd zal worden en ook welke resultaten worden nagestreefd als MT team.

Meer informatie

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650