Wat kunnen we betekenen voor jouw organisatie?

Wil jij het in 2023 écht anders gaan doen, en op een laagdrempelige en effectieve manier je werkgeversimago verbeteren en vitaliteit in het DNA van je organisatie opnemen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Voor iedere organisatie een passend vitaliteitsprogramma. Wil je een korte en krachtige boost geven aan vitaliteit? We blazen een week lang veel energie in je organisatie.

Vitaliteitsweek aanvragen

Vitaliteitsweek 2023

Zelf een vitaliteitsweek organiseren op een moment naar keuze? Neem contact met ons op voor de optimale in- of aanvulling. We helpen je graag met maar liefst 22 thema’s en een gave kick-off lezing om de medewerkers te inspireren en activeren.

Week van de overgang

Week van de overgang
Van 17 t/m 21 april 2023 vindt de Week van de overgang plaats.  1,2 miljoen vrouwen zitten in de overgang. Daarvan heeft 85% te maken met symptomen. Wist je dat overgangsklachten vaak worden verward met burn-out klachten?

Week van de mantelzorger

Van 1 t/m 7 juni 2023 vindt de Week van de (jonge) mantelzorger plaats. 1 op de 5 medewerkers is momenteel mantelzorger en dat aantal neemt verder toe. Zij ervaren meer tijdsdruk en zijn substantieel minder tevreden over hun leven.

Nationale Vitaliteitsweek

Van 25 t/m 30 september 2023 vindt de 9e editie plaats van de Nationale Vitaliteitsweek. Neem contact met ons op voor de optimale in- of aanvulling. We helpen je graag met maar liefst 22 thema’s en een gave kick-off lezing om de medewerkers te inspireren en activeren.

Week van de Werkstress 2023

Van 13 t/m 17 november 2023 vindt de Week van de Werkstress plaats. Het ideale moment om medewerkers bewust te maken van het belang van hun eigen veerkracht rondom stress en vitaliteit.

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Dat kan heel eenvoudig via email of bel ons op 06 – 5755 9650