Webinar: stresspreventie

Stresspreventie

In dit gratis webinar delen Mascha Mooy, founder ByeBye Burnout en Fleur van den horn, senior wellbeing adviseur en founder van #SAM veel praktische tips met je over hoe je aan de slag kunt gaan met stresspreventie.

Burn-out op de werkvloer is een erg actueel thema. Wist je dat werkstress op nummer één staat als het aankomt op werkgerelateerd verzuim?

Uit onderzoek blijkt bovendien dat stressklachten te laat gesignaleerd worden en vaak niet serieus genomen worden. De gevolgen? Overbelasting, overspannenheid, stress en uiteindelijk langdurige uitval door burn-out.

Ervaren jouw werknemers een hoge werkdruk? Ben je bang dat zij door burn-out klachten uit zullen vallen? Wil je hen concrete tools bieden om werkstress te voorkomen?

Dan is deze webinar iets voor jou!

Details

Dinsdag 22 maart 2022
10:30 - 11:30
Online webinar
Je ontvangt na afloop de recording

Schrijf je nu in!

Voor wie is het?

Speciaal voor werkgevers en (HR) managers, learning & development adviseurs, Arbo coördinatoren en vitaliteits-, duurzame inzetbaarheids- en preventiemedewerkers en voor elke leidinggevende die het belang kent om haar/zijn teamleden op de eerste plaats te zetten, en wil voorkomen (preventie) dat medewerkers ziek worden of weg gaan (verloop). Beide enorme kostenposten.